Compania daneza Global Wind Power construieste parcuri eoliene in Romania

0
237

Cum a devenit Danemarca lider international in tehnologia folosirii energiei eoliene:

Global Wind Power a deschis o filiala in Romania. Compania daneza specializata in construirea si amplasarea de turbine eoliene a cumparat de la autoritatile romanesti dreptul de a construi 7 proiecte (parcuri eoliene) cu un total de 42 MW.

Cele 7 proiecte, vor insuma 21 de turbine eoliene cu o putere de 42 MW. Capitalul necesar investirii in aceste proiecte va veni de la investitori privati si de la EU.

Global Wind Power har købt rettighederne til syv projekter på i alt 42 MW.

Den Thisted-baserede udvikler og udbyder af vindmølleprojekter, Global Wind Power, har købt rettighederne til syv projekter i Rumænien på i alt 42 MW.

Global Wind Power har etableret kontor i den rumænske hovedstad, Bukarest. Samtidig kan virksomheden offentliggøre kontrakt på syv forskellige rumænske vindmølleprojekter på i alt 21 vindmøller og 42 MW. Nu forestår arbejdet med at finde de rette investorer.

Vækststrategi
Etableringen i Rumænien er en naturlig konsekvens af vores internationale vækststrategi, der skal sikre os en markant og førende position på markedet for udvikling af internationale vindmølleprojekter. Vi har i længere tid fulgt det rumænske marked, og som en af markedets pionerer mener vi, at timingen er perfekt, siger Mikael Rønholm-Nielsen, fra Global Wind Power.

..Global Wind Power åbner afdeling i Rumænien 

Lasă un răspuns