Dacia Sandero cîstiga teren în Danemarca

0
300

Dacia Sandero er blevet peppet op med – i hvert fald i Daciaverden – et væld af udstyr til en stadig overkommelig pris. Vi har været et smut ude at se og prøve den nye Dacia Sandero Stepway inden den bliver præsenteret for danskerne til november.

Salget af Dacia biler går godt i Danmark. Bevares, de mere etablerede mærker sælger stadig markant flere biler en Dacia, men det fjerner ikke det faktum, at Dacia er en succes i Danmark. Importøren havde sat én procent markedsandel i år som succes, men rent faktisk kommer vi tættere på to procent når 2014 er omme. Det er godt gået af et mærke, der i dele af den fine automobilpresse, ikke blev spået de store chancer for succes.

OBS: Se vores videopræsentation af Dacia Sandero Stepway nederst på sitet her!

Masser af ekstraudstyr

Nu er importøren så klar til at præsentere os for en ny variant af Dacia Sandero. Den nye variant er med efternavnet Stepway, hvilket dækker over masser af ekstraudstyr. Når vi taler Dacia skal ordet masser jo lige tages med et gran salt, men sandheden er i hvert fald, at der er markant mere lir og gejl i en Sandero Stepway, end der er i indstigningsmodellen Sandero. Og så er der også proppet lidt flere hestekræfter i motoren. De to motorvarianter vender jeg tilbage til.

 

mai mult la :  Dacia Sandero Stepway – Rumænsk blærerøvsbil

Lasă un răspuns