Danemarca.dk a primit acest email. Sa dea Domnul cit mai multi medici romani in Danemarca si Suedia ! Avem nevoie mare si urgenta ….

2
519

( SUCCES TUTUROR !)

Hej,

Jeg hedder Søren og arbejder som kursus-planlægger på Paragona, hvor vi hjælper med at rekruttere bl.a. rumænske læger til Skandinavien. I denne proces har vi kortvarige ’kandidat-vurderinger’ hvor vi underviser i begynder-dansk i nogle timer for at se, om kandidaterne vil være istand til at følge et intensivt sprogkursus, og så kandidaterne kan få en føling med det danske sprog.

Jeg vil derfor høre, om I har kontakter til dansk-talende personer i Bucharest, der kan undervise nogle lektioner i begynder-dansk indimellem?

Catharina Ringer er cc på denne mail, for hun er rektor her på skolen, og har også kontaktet et rumænsk kulturinstitut, og det kan være, at min forespørgsel ender samme sted som hendes – nemlig i det rumænske kulturinstitut i Stockholm.

 

Og så beklager jeg naturligvis dobbelt-henvendelsen.

Mvh. Søren Søren Vad

Deputy Director of Studies Kampus

PARAGONA / PARACROSS

ul. Królowej Marysieńki 13/3 02-954 Warszawa,

Polska Mobile: +48 78409 2200

Office: +48 22 550 61 03

Fax: +48 22 550 61 02

soeren.vad@paragona.com

 

cititi si asta : Svenske Paragona finder polske læger til Danmark

2 COMENTARII

  1. LOL +++ cel mai tare articol pe danemarca.dk, o firma ubba bubba din Polonia apeleaza la siteul danemarca.dk ca sa vina medicii romani in DK prin intermediul polonezilor…Te doare capul cata prostie :d

Lasă un răspuns