Danezii au inceput sa se viseze eroi. Vaneaza romanii cei rai prin magazinele din Copenhaga

3
399

Mai jos este un comentariu de la un forum danez. Am mai citit astfel de postari in ultimele saptamini.

Este ceea ce ne temeam ca se va intimpla. Fie articolul de mai jos e fantezie tembela; si iata ca noi, romanii,  am ajuns subiect de imaginatie elucubranta a danezilor obisnuiti.

Fie e real si atunci putem spune, cu tristete, ca poate Ove Dahl avea dreptate.

Deasemenea, socrul unui redactor de la danemarca.dk, italian de felul lui, a venit razand la redactie, alaltaieri, si ne-a spus:

„Turcu’ de la tutungeria din colt zice ca i-au disparut niste tigari si niste sticle de bautura din chiosc, auzi ce zice : sigur ca sint niste romani !!! ” si dai si razi , italianu-macaronaru’

————————————————————

Min dag som HELT!

Jeg blev dagens helt idag, da jeg stoppede to lommetyve. Jeg havde – under forudsætning af brunch på Café Katz – sagt ja til at tage med kæresten i byen. Første stop var Søstrene Grene på Strøget, og da hverken cellofan eller lokumsbørster interesserer mig synderligt, begyndte jeg at studere klientellet (midaldrende kvinder) i stedet for….

Pludselig får jeg øje på 2 mørklødede mænd – som senere skal vise sig at være fra Rumænien – der står og kigger på gyngeheste og økologisk bodylotion. „Pudsigt”, tænker jeg ved mig selv, for det er ikke organisk wellness eller legetøj jeg forbinder med mænd i 30´erne. Og så tager fordommene over – TÆNK, hvis de rent faktisk var LOMMETYVE?! Da jeg har gået og studeret dem et stykke tid vender jeg mig og begynder at gå hen imod min kæreste for lige at spørge hende til råds. Det når jeg dog ikke, for da jeg vender mig om igen ser jeg den ene af de 2 mænd med fingrene nede i en type-castet Søstrene Grene kundes taske. Straks begynder jeg at gå hen imod dem, han går lynhurtigt væk og får øjenkontakt med mig. Jeg går ned til kassedamen, som får ringet til en vagt – men de 2 mænd er nu på vej ud. Da jeg – udover de 2 tyveknægte er ene mand i butikken – beslutter jeg mig for kun at forsinke den ene: Netop som han er på vej ud af butikken stiller jeg mig foran ham og blokerér udgangen som en anden idiot (eller kvinde i trafikken). Han er helt klart klar over hvad der skal til at ske – og forsøger med en kropsfinte at sno sig udenom. Menpga. for mange brunches og bajere får jeg endnu engang stoppet ham. Nu bliver han vred – men i det selvsamme moment kommer vagten løbende og pågriber ham.

Efterspillet er ganske morsomt eftersom den type-castede Søstrene Grene kunde godt lige vil ha et par alvorsord med sit nemesis – som med helt tom taske Fila rygsæk og pas fra Rumænien – ikke siger et kvæk. Politiet kommer og afhører mig – jeg fortæller hvad jeg så og hvad der skete – men overlader naturligvis resten til ordensmagten, nu da selve „Showdown” er overstået. Jeg fortsætter ud i byen. Jeg er symbolet København har brug for….

Og hvad kan vi så lære af det?
-Endnu engang reddede bacon og bajere dagen – i form af mig.

 

 

sursa aici : http://www.bold.dk/snak/index.php?action=thread&id=1462166

3 COMENTARII

 1. radule,

  nu e ok neica, sa faci comentarii care nu au legatura cu subiectul.
  si sa le si repeti.

  poti merge la forum si sa deschizi un nou topic acolo.

  aici, ceea ce faci tu, se cheama spam.

  redactia

 2. mmmm e aiurea… suntem asociati , prin numele de ,,roman ,, prin ceea ce fac TIGANII BORATI !!!! CARE FURA NOAPTEA.. SI NU AU NICI UN ROST… NICI IN TARA NICI IN DANEMARCA , sunt veniti in satra….

  E bine ca sau scos vizele , dar ar trebui undeva sa demonstrezi ca ai bani sa stai in Danemarca ( asa tot tiganul , tot marlanu care are 150 euro se urca in autocar) si ajunge in Copenhaga… si se apuca de furat, biciclete si din chioscuri

Lasă un răspuns