Deratizarile din parcurile daneze continua. „Buna dimineata, sîntem de la Politia Daneza, va rugam sa veniti cu noi”. 32 de tabere ilegale de cersetori din Romania evacuate în Danemarca

0
520

Fire unge rumænere blev anholdt for at sove i en park i Valby. De var sammen med tre venner, der sov i en bil. Den ene kunne ikke forstå, hvorfor det er ulovligt at overnatte i det fri i Danmark. Fire unge rumænere sover tungt i deres soveposer i et grønt område bag Blushøjvej i Valby kun to meter fra et kommunalt skilt, der forbyder at overnatte i parken.

Betjentene fra Københavns politis udlændingekontrolsektion forsøger blidt at ruske liv i rumænerne, og lidt efter vågner de søvndrukne og forvirrede over opbuddet af civile betjente.

’Godmorgen, det er politiet’, siger politiets rumænske tolk til mændene, der kommer op at stå, og får besked på at klokken er 7.10, og de er anholdt for at overnatte i det fri.

’Vi har ikke gjort noget som helst. Vi har kun sovet her i tre-fire timer. Hvorfor må vi ikke sove udenfor. Det må man i alle andre lande, jeg har været i,’ protesterer den ene rumæner.

mai mult la :  ekstrabladet.dk/112/godmorgen-det-er-politiet-her-smider-de-romaerne-vaek/6714720

Lasă un răspuns