Doi arhitecti români monteaza un show de lumini într-un port din Danemarca. „Fantoma Corabiei vikingilor” va fi expusa în orasul Munkebo din fiordul Kerteminde de pe coasta de est a insulei Fyn

0
373

Lysende vikingeskib: Rumænske kunstnere og lokale frivillige sætter spøgelsesskib op.

Lørdag aften afsløres et kunstværk i international klasse på Munkebo Havn. Forberedelserne på havnen har været i gang i flere dage, hvor både de rumænske kunstnere og flere frivillige fra lokalområdet har gjort klar til spøgelsesskibets opståen.

Nyt design

Makkerparret bag kunstværket består af arkitekterne Mihai Baba og Daiana Folea. De har udstillet spøgelsesskibet fem gange før i forskellige europæiske storbyer.

  • Ideen opstod, da vi skulle fremlægge et forslag til lys-festivalen i Amsterdam. I Amsterdam er der meget vand, så det gav mening at lave noget med vand. Og så var det lige ved siden af det maritime museum i Amsterdam, så det gav også mening at vise et skib. Og sådan startede det, forklarer Mihai Baba.

Nu har de to kunstnere fundet vejen til Munkebo.

Rumænerne Daiana Folea og Mihai Baba er arkitekterne bag spøgelsesskibet, der lørdag aften bliver at se på fjorden ud for Munkebo Havn. Foto: Sugi Thiru

more :  www.fyens.dk

 

port în fiordul Kerteminde de pe coasta de est a insulei Fyn :

Show de lumini similare expuse de arhitectii români Daiana Folea si Mihai Baba în alte orase europene :

Lasă un răspuns