Drama la Copenhaga. Un român batut cu salbaticie de alti trei (români ?) si lasat pe strada, fara cunostinta, într-o balta de singe

0
400

Internat la sectia urgente de la Rigshospitalet, românul a primit imediat ingrijiri medicale. Are nasul spart si mai multe  coaste rupte. Medicii spitalului Rigshospitalet ( cel mai mare spital al Danemarcei) declara ca viata românului nu se afla în pericol.

Românul împreuna cu alti trei camarazi au baut alcool tot weekendul. Din motive necunoscute s-au luat la cearta iar cei trei „amici” ai românului i-au administrat acestuia o bataie sora cu moartea.


Drama i nat: Rumæner overfaldet og tæsket på Nikolaj Plads

En mand er blevet overfaldet, slået og sparket på Nikolaj Plads i København

En 37-årig mand med østeuropæisk baggrund er blevet overfaldet af tre andre mænd i nat på Nikolaj Plads i det centrale København.

Det oplyser central efterforskningsleder i Københavns Politi Sajjad Haider.

– Klokken 01.28 får vi en melding om, at der et slagsmål mellem den forurettede og tre andre personer på Nikolaj Plads. Det er nogle venner eller bekendte, som han har været sammen med. Vi rykker ud på stedet og finder en mand ligge blødende på gaden, siger den centrale vagtleder til Ekstra Bladet.

– Manden har været udsat for noget vold, og han har brækket næsen og har fået bøjet nogle ribben. Han er blevet slået og sparket, ifølge vores oplysninger. Han har det fint nok nu og er uden for livsfare, fortsætter Politi Sajjad Haider.

Manden blev indbragt til Rigshospitalets Traumecenter med det samme.

Kendte hinanden
De fire mænd kender efter politiets opfattelse hinanden. De har været i drikkelag lørdag aften og er af uvisse årsager blevet uvenner.

De fire mænd har angiveligt siddet og drukket alkohol sammen siden klokken 18 lørdag aften.

– Vi har ikke haft mulighed for at afhøre den forurettede endnu. Han taler dårligt dansk, så han skal afhøres med en tolk, fortæller Sajjad Haider.

Manden har formentlig rumænsk baggrund. Politiet har ikke anholdt nogen i sagen, og forklaringerne om hændelsesforløbet bygger derfor primært på vidneudsagn.

– Vi ved ikke, hvem vi leder efter. Vi skal først have afhørt den forurettede i løbet af formiddagen, for at få nærmere information om, hvad der er sket, siger central efterforskningsleder i Københavns Politi Sajjad Haider.

Den 37-årige mand ligger søndag morgen stadig på Rigshospitalet. Politiet har ikke mistanke om, at hændelsen er relateret til bandekriminalitet eller andre kriminelle netværk.

http://ekstrabladet.dk/112/article4898475.ece

 

Lasă un răspuns