Ekstra Bladet – Bertino i ringen mod rumæner

0
437

Den danske sværvægter Claus Bertino vender tilbage i ringen, når han den 14. marts møder rumænsk bokser i Odense

Den danske sværvægter Claus Bertino gjorde en rigtig skidt figur, da han sidste forår led et forsmædeligt knockout-nederlag til portugiseren Evora ved det store Kessler-stævne i Parken.

Nu er den store mand parat til at vaske tavlen ren, når han den 14. marts går i ringen i Odense Idrætshal, hvor den ubesejrede rumæner Lucian Bot venter.

Det er Bertinos anden kamp siden gulvturen i Parken, og bokseren håber, at en ny sejr kan bringe karrieren yderligere tilbage på skinner.

– Det er helt afgjort mit mål at komme til at bokse om en titel allerede i år og allerhelst inden sommer. Med en overbevisende kamp og en sikker sejr over Lucian Bot satser jeg på at kunne slå mig ind på plakaten i England, når Martin Kristjansen 5. april bokser VM-Eliminator mod Amir Khan i Bolton, siger Claus Bertino.

– Jeg skulle meget gerne have kørt alle kanonerne rigtig i stilling og have en god titel på visitkortet, så jeg kan komme med i flyet, når Mikkel Kessler, som der jo tales om, senere på året skal bokse i USA. Der er ikke råd til flere dumheder i ringen – jeg har lært af fejltagelsen og lussingen i Parken, lover Claus Bertino.

…….

Ekstra Bladet – Bertino i ringen mod rumæner

Lasă un răspuns