Excroci romanii vand bijuterii false pe autostrazile din Danemarca

0
332

Nu exista limite pentru excrocii romani care incearca sa faca bani pe strazile daneze. Si ieri dupaamaiza doi romani deschisesera un butik ambulant de bijuterii false pe autostrada de linga Kruså.

Ei declarau ca au ramas fara benzina si ca de aceea sint nevoiti sa vanda bijuteriile. Faceau semn catre automobilistii naivi care opreau crezand ca au nevoie de ajutor si apoi incercau sa le vanda bijuterii….

Au fost arestati si au primit amenda de 800 dkr.

FUSK: Der er næsten ingen grænsen for svindelnumrene, når østeuropæiske fupmagere forsøger at snyde sig til penge.

Heller ikke i går eftermiddag, hvor to rumænere nærmest havde oprettet deres egen lille smykkeforretning i nødsporet på den sønderjyske motorvej.

På strækningen ved Kruså havde de nemlig parkeret deres bil, og fra den forsøgte de at sælge smykker til forbikørende bilister.

– Det var særdeles farligt, for de forsøgte at vinke bilisterne ind til siden, fortæller vagthavende ved Udlændingekontrolafdelingen i Padborg, Uwe Collin, til jv.dk.

Bilisterne blev mødt med en søforklaring om, at de to var kørt tør for benzin, og for at komme videre var de klar til at sælge disse smykker meget billigt.

– Men vi kom til stedet, uddelte en bøde til hver af de to på 800 kroner for det ulovlige salgsfremstød, og sendte dem ud af landet. Og så kunne bilen alligevel godt køre, siger Uwe Collin til jv.dk.

Der er ingen oplysninger om hvor vidt de to rumænere fik held med, at sælge smykker til forbipasserende bilister.

 

 

Rumænere ville sælge smykker i nødspor på motorvej

Lasă un răspuns