Gik i søvne og faldt 17 meter. Rumænske Marius overlevede heldigvis sit natlige ‘eventyr’ ud af vinduet

0
435

Sovende mand

Folk kan havne de underligste steder, når de går i søvne. Rumænske Marius overlevede heldigvis sit natlige ‘eventyr’ ud af vinduet. (Foto: (arkiv) Brian Karmak)

32-årige Marius Purcariu fra Rumænien må være født under en heldig stjerne. I hvert fald slap han med livet i behold efter at han i søvne var kravlet ud af vinduet i sit soveværelse og faldt 55 fod (ca. 17 meter).

Marius blev fundet viklet ind i et gardin på køleren af en bil, der stod parkeret på gaden umiddelbart under hans soveværelsesvindue. Han havde fået et par småskrammer, men var ellers uskadt. Hvordan han var havnet der, husker han ikke. Han fortæller til ananova.com:

‘Jeg kan huske at jeg slukkede for fjernsynet og gik i seng ved 02-tiden. Det næste jeg husker er at jeg hørte lyde og derefter min kone, der råbte mit navn oppe fra vinduet. Jeg har været meget heldig’.


http://www.bt.dk/utroligt-men-sandt/gik-i-soevne-og-faldt-17-meter

Lasă un răspuns