Ha :) ! „Românul zilei” A tamponat o masina la Vordingborg. La sosirea politiei daneze, avea amnezie si nu-si mai amintea propriul nume. Dupa amprentare autoritatile i-au reamintit ca avea interdictie în Danemarca pîna în 2021

0
191

En 27-årig rumænsk bilist fik i går gjort opmærksom på sit ulovlige ophold i landet, da han kørte ind i en anden bil i Vordingborg. 

Men kan tale om held i uheld, men for en ung rumænsk bilist var der i går eftermiddags tale om uheld i uheld. Manden besluttede sig klokken 16.32 for at vende med sin varebil ved Rosenfeldt Allé på Næstvedvej i Vordingborg. Det var ikke en særlig vellykket manøvre, for i det samme ramte han en 46-årig mandlig bilist.

Begge slap uskadt fra uheldet, men da politiet ankom til stedet og ville have oplysninger, kunne den 27-årige bilist pludselig „ikke lige huske, hvem han var”, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Manden forsøgte sig også med forkerte oplysninger, men den gik ikke, og så gik turen ellers til politistationen. Her afslørede et tjek af mandens fingeraftryk, at der var tale om en rumænsk statsborger med indrejseforbud helt indtil 2021.

4304707-politi

Han fremstilles i dag i grundlovsforhør, og sagen behandles i politiets udlændingekontrol.

http://www.sydtid.dk/rum%C3%A6ner-fik-hukommelsestab

Lasă un răspuns