Hotel Marriott Copenhaga sprijina tinerii defavorizați din Romania. „Avem multi angajati români aici la Hotel Mariott”

0
489

Ne-am dori să ne asumam responsabilitatea socială într-un mod care cât mai multe persoane pot beneficia de ea. Mai multi dintre angajații noștri provin din România, și, prin urmare, știm mult despre situația dificilă a populației românești si a multor tineri din România. Prin sprijinirea educației și formării profesionale a tinerilor români, ne responsabilizam în fata angajaților noștri de origine româna, și aceasta ajuta propriei noastre afaceri „, spune CEO-ul de la Copenhaga Marriott Hotel, Jörg Meile.

Hotel Marriott hjælper udsatte unge i Europa

Med kampagnen You Eat, We Give støtter Copenhagen Marriott uddannelse af udsatte unge i Rumænien. På den måde er Marriott med til at gøre en forskel i et land, som mange af hotellets medarbejdere har en nær relation til.

De europæiske Marriott hoteller har kørt en kampagne, hvor de har doneret en euro til SOS Børnebyerne for hver frokost eller middag, som gæsterne har spist i hotellernes restauranter. Hotel Marriott i København har valgt at støtte SOS Børnebyernes ungdomsprogrammer i Rumænien, da flere af medarbejderne har rødder i det fattige land.

”Vi vil gerne tage socialt ansvar på en måde, så flest muligt får gavn af det. Flere af vores medarbejdere kommer fra Rumænien, og vi kender derfor alt til den svære situation for den rumænske befolkning. Ved at støtte uddannelse og erhvervsfaglig træning af unge rumænere engagerer vi os i vores medarbejdere, og det er også med til at gavne forretningen,” siger administrerende direktør for Copenhagen Marriott Hotel, Jörg Meile.

Internationalt partnerskab

”Marriotts You Eat, We Give kampagne er et rigtig godt eksempel på, hvordan en virksomhed gør en aktiv forskel for udsatte unge i Europa. Med kampagnen er hotelkæden med til at sikre, at udsatte unge i Rumænien kan få en uddannelse, så de senere kan få et job. Samtidig er det med til at øge udviklingen i landet,” siger Rune Sandholt, Partnerskabschef i SOS Børnebyerne.

Lasă un răspuns