Hotii de cabluri români dau migrene angajatilor de la DSB, reteaua de trenuri si metrou din Danemarca. Furie si frustrare pentru pasagerii danezi din Copenhaga

0
512

Kabeltyve har i den seneste tid sat deres præg på Køge Bugt-banen.

Lørdag blev en 38-årig rumænsk mand varetægtsfængslet for kabeltyveri. Kabeltyveriet, som manden er mistænkt for at være med til at have udført, satte i den forgange uge tålmodigheden på prøve for S-togspendlerne på Køge Bugt-banen. Fire gange på under en uge måtte morgenpendlerne over i indsatte togbusser for at kunne nå frem til deres destination, og hos Banedanmark er man frustreret over kabeltyverierne.

Kabeltyveri_skaber__909480a

  • Nu har vi fået en S-bane, der fungerer helt fantastisk og kører med en meget høj regularitet, og så er det enormt frustrerende, at sådan noget som kabeltyverier skal have så stor en gene for de dagligt rejsende, fortæller områdedirektør for teknisk drift hos Banedanmark, Søren Boysen, til Sydkysten.

Hos Banedanmark forsøger man hver gang, der har været et tyveri af kobberkabler at forhindre, at det skal ske igen blandt andet ved at skifte kobber ud med aluminium, men der er ikke en enkelt løsning på problemet.

http://sn.dk/Sydkysten/Kabeltyverier-giver-store-frustrationer/artikel/466214

 

Lasă un răspuns