In Danemarca a inceput procesul crimei (un cuplu de romani l-au ucis pe un alt roman) comisa anul trecut la Nørresundby

0
332

Se asteapta ca verdictul sa fie dat Luni 9 Mai.

Krimi: Mandag formiddag startede retssagen mod et rumænsk ægtepar. Kvinden står tiltalt for at have overfaldet den 57-årige Vasile Severin og stukket ham ihjel med en kniv. Ægtemanden står tiltalt for at have slået og sparket den dræbte.

Den 29-årige rumænske kvinde erkendte i retten mandag, at hun havde stukket den 57-årige med en kniv, men hun nægter sig skyldig i manddrab, og forklarer at hun handlede i nødværge.

Drabet på Vasile Severin, som den rumænske kvinde står tiltalt for skete i en villa på Skovvej i Nørresundby før påske. Her forblødte Vasile Severin efter at være blevet stukket mindst 22 gange i højre arm, højre lår og højre side af brystkassen under et drikkelag.

Den 29-årige tiltalte kvinde forklarede i retten mandag, at hun og ægtemanden var i Danmark for at samle flasker. I huset i Nørresundby boede de sammen med flere rumænere på tre værelser.

Kvinden havde følt sig truet af den dræbte, og hun havde på dagen derfor medbragt en kniv i sit ærme. Hun forklarede i retten, hvordan Vasile Severin angiveligt havde overfaldet hende. Derfor stak hun ham i nødværge, mens de to var alene på hans værelse.

Sagen fortsætter i retten tirsdag og torsdag. Man forventer at kunne afsige dom i sagen den 9. maj.

precum si :

Mandag startede retssagen mod et rumænsk ægtepar, hvor kvinden er tiltalt for manddrab i april 2010. Selv siger hun, at hun handlede i nødværge.

Retssagen om drabet på den 57-årige rumæner Vasile Severin, der tilbage i april 2010 blev stukket og snittet i alt 22 gange med en kniv, startede mandag

De tiltalte i sagen er et rumænske ægtepar, der har siddet varetægtsfængslet i over et år.

Ifølge anklageskriftet er det alene er den 19-årige kvinde, der står tiltalt for knivdrabet på den 57-årige rumæner, der blev fundet badet i blod på sit værelse i et hus på Skovvej i Nørresundby.

Kvindens mand er tiltalt for grov vold. Den 19-årige kvinde risikerer, hvis hun dømmes for manddrab, alt fra fem år til livstid i fængsel. Begge står til udvisning af Danmark.

Forsvarer: Handlede i nødværge

Den rumænske mands forsvarer, Henrik Garlik Jensen fortalte, at hans klient delvist erkender vold i form af to til tre knytnæveslag, og at der derfor ikke er tale om grov vold, men vold af almindelig karakter.

Kvindens forsvarer, Aksel Groth, erklærede sin klient ikke-skyldig i manddrab, men derimod skyldig i vold med døden til følge med baggrund i at have handlet i nødværge.

Den rumænske kvinde forklarede i retten, at hun og hendes mand havde boet i huset på Skovvej sammen med fire andre, hvoraf den ene var Vasile Severin, der ifølge kvinden var meget voldelig og dominerende.

Hun forklarede, at hun længe havde følt sig truet af ham, og at han på drabsaftenen slog hende uden grund både i ansigtet og på brystet samt sparkede hende.

Knivdrabet skete under et sammenstød umiddelbart derefter, hvor kvinden forklarede, at hun kun havde kniven for at holde Vasile Severin på afstand, og da han så gik til angreb igen, stak hun ham ham ned, i det hun kaldte forsvar.

… sursa : http://www.tv2nord.dk/artikel/157212:Krimi–Kvinde-tiltalt-for-drab

MAI MULTE DESPRE CAZ :

Lasă un răspuns