În Danemarca, soferii români sînt noii sclavi. Patronii danezi îi platesc cu nasturi si margele colorate. Un sofer român a cîstigat în istanta la Cluj drepturi salariale pentru 843 de ore neplatite

0
809

Det esbjergensiske transportfirma Kurt Beier, der har flere transportfirmaer i koncernen, er blevet dømt for underbetaling af en rumænsk chauffør ved en retssag i Rumænien. En rumænsk lastbilchauffør har arbejdet 843 timer uden at blive betalt for det, da han kørte for den esbjergensiske vognmand Kurt Beier.

Esbjerg: Et af Esbjergs store vognmandsfirmaer Kurt Beier var blandt de første herhjemme til at sætte udenlandske chauffører bag rattet, og firmaet er ofte blevet beskyldt for underbetaling af sine folk.

Den rumænske chauffør kørte dag og nat – uden at holde sine fridage og uden at blive betalt for hverken overarbejde, natkørsel eller weekendkørsel – mens han arbejdede for den esbjergensiske transportvirksomhed.

Kurt Beier er kendt for at behandle chaufførerne rigtig dårligt. Vi ser sager som denne hele tiden. Lige nu har vi omkring 40 lignende retssager mod vognmænd fra Vesteuropa, siger Virgil C. Purcarescu, som er præsident for fagforbundet Sindicatul Soferilor Drumuri Bune, til Avisen.dk.

Nu er der så dukket en sag op, hvor Kurt Beier er blevet dømt for underbetaling af en rumænsk chauffør ved en retssag i Rumænien.

Det er Avisen.dk, der har været i Rumænien og set detaljerne i dommen, hvor Kurt Beiers rumænske datterselskab, GBT Logistic SRL ved en regional domstol i byen Cluj i november 2016 er blevet dømt til at betale omkring 25.000 kroner til en rumænsk chauffør.

http://www.jv.dk/esbjerg/Esbjerg-vognmand-doemt-for-underbetaling-i-Rumaenien/artikel/2533302

Lasă un răspuns