In scandalul injungieriii intre romanii de la Norresundby, inca trei au fost arestati

1
480

Rumænere anholdt for knivstik 

Politiet har anholdt yderligere tre mænd i sagen om knivstikkeriet i forbindelse med et drikkelag på en adresse i Nørresundby tirsdag aften.

I går anholdt politiet en 41-årig og en 42-årig rumæner mistænkt for at have stukket en 33-årig kammerat i venstre side af brystet med en kniv.

I dag har politiet så anholdt tre rumænere mere i sagen, som alle var til stede, da den 33-årige blev stukket på sin og de andre mænds adresse i Nørresundby.

Politiet ved ikke, hvad der præcis er foregået, og efterforskningen besværliggøres i øjeblikket af, at mændene kun taler rumænsk, oplyser Politiets efterforskningsleder Bjarne Meng, der i øjeblikket er i gang med at skaffe en tolk til forhørene…..

http://www.dr.dk/Regioner/Nord/Nyheder/Aalborg/2009/12/30/123937.htm?rss=true

 

citeste si :

Drikkelag endte med knivstik – Nyheder | TV2/NORD

31. dec 2009
En politipatrulje kom tilfældigvis forbi, da en gruppe ophidsede rumænere med blod på tøjet opholdt sig foran opgangen til knivofferets lejlighed. De blev i første omgang anholdt alle sammen, men med en tolks mellemkomst lykkedes det

1 COMENTARIU

  1. cand vam spus eu ca este cloaca mare ….sa stiti si voi toti borfasii si cei care fac combinatii in aalborg stau dupa pod in nore….cai mai ferit de ochii politiei

Lasă un răspuns