Inca 3 romani au fost arestati pentru furt din magazine. Si unde ? Romanii au ajuns si pe izolata insula Bornholm !!!

1
311

Bornholms Politi har anholdt tre rumænere, og sigtet dem for tricktyveri i Kvickly Nexø samt forsøg på tricktyveri flere andre steder.

De tre rumænere blev anholdt i Allinge, oplyser vagtchefen ved Bornholms Politi.

Afhøringer af de tre anholdte skal klarlægge, hvor de har været.

Fredag kl. 10:50 lykkedes det dem i Kvickly i Nexø at gennemføre et tricktyveri, hvor gerningsmændene under foregivende af at ville veksle 3.000 kr. havde held til at stjæle 1.200 kr.

Senere forsøgte de sig i et par butikker i Svaneke, bl.a. Dagli´Brugsen, hvor de blev filmet af forretningens overvågningskamera.

Læs også:
Tricktyve i Kvickly Nexø

Fredag kl. 10:50 blev Kvickly i Nexø udsat for tricktyveri, hvor gerningsmændene under foregivende af at ville veksle 3.000 kr. havde held til at stjæle 1.200 kr.

Forholdene forøves ofte ved at to eller flere personer ønsker at få vekslet penge ved kassen, hvorunder de forvirrer kassemedarbejderen ved spørgsmål/ønske om andre vekselpenge/uro i øvrigt, hvorved de franarrer kassemedarbejderen større eller mindre beløb, oplyser Vagtchef Kim Pedersen ved Bornholms Politi.

De mulige gerningsmænd signaliseres som „sigøjnertyper”

A: mand ca. 45 år
B: kvinde ca. 45 år
C: kvinde ca. 35 år
D: dreng ca. 15 år

Forsøgte sig i Svaneke
De pågældene er efterfølgende set i Svaneke og Gudhjem, oplyser vagtchefen.

I Svaneke forsøgte de sig med at snyde sig til at veksle penge hos Havnekiosken. Men ekspedienten fattede mistanke, og fik stoppet tricktyveriet, som var ved at blive udført af en udenlandsk dame.

Efterfølgende blev andre af byens butikker advaret om tricktyvene.

Banden havde efterfølgende også været på besøg i Dagli´Brugsen i Svaneke, hvor uddeleren meldte det til politiet, da han via sit overvågningskamera har tricktyvene filmet.

 

..Tre tricktyve fanget i Allinge

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns