Inca odata xenofobie antiromaneasca in Danemarca: pina si artistii ne pun pe aceeasi linie – gangstere eller ludere eller rumænere

1
145

INCA ODATA TRAGEM UN SEMNAL DE ALARMA : IN DANEMARCA ROMANII SINT DEMONIZATI DE MASSMEDIA, DE POLITICIENI SI DE AUTORITATI – sa fii roman este deja in subconstientul populatiei daneze o culpa –

(fragmente )

…..Ridderne af den rigtige mening
Bogens Arthur rager også uklar med nogle indvandrere. På et tidspunkt kan man mistænke ham for at være islamofob. Men ligesom man tror, man har regnet noget ud, så drejer det hele lige en omgang, forvrænges. Som i et spejlkabinet.

»Noget af det dæmoniske i bogen er netop, at Arthur jo vender, og faktisk selv bliver en mand med nogle forfærdelige tatoveringer på fingrene. Og han ligger med Koranen på maven og nærmest suger den ind i sig … Han hylder faktisk den kulturelle mangfoldighed, der er kommet til København. Og det er ligegyldigt, om det er gangstere eller ludere eller rumænere. Han kan godt lide den her globalisering, der har fundet sted bag ryggen på ’ridderne af den rigtige mening’«.

Så du vil gerne have mangfoldighed, men det skal være minus Politiken, ikke?

»Næ næ, nu skal jeg fortælle dig om det med Politiken, for det er jo det sjove ved det … Jeg ville jo aldrig nogensinde kunne lave et avismiljø, der bare kommer i nærheden af noget farceagtigt på Jyllands-Posten eller Berlingeren. De er alt for hamrende kedsommelige. Og neden under den der lidt hjerteligt drillende tone ligger der jo også … jeg ved sgu ikke …«.

…..

Og det er ligegyldigt, om det er gangstere eller ludere eller rumænere

1 COMENTARIU

  1. EEEi, na…. hai sa nu devenim paranoici.
    La fel se poate spune: imi place sa am multi prieteni, nu conteaza din ce patura sociala, pot fi hoti sau dierctori sau politisti.
    Asta nu insemna ca i-am asemuit intre ei.

Lasă un răspuns