Mai multe cluburi romanesti sint interesate in atacantul danez Thomas Villadsen, actualmente la Ceahlaul Piatra-Neamt

0
307

Villadsen lugter rumænsk storskifte

Thomas Villadsen har imponeret som målmand i Ceahlaul Piatra-Neamt, men klubben er på vej mod nedrykning. Klubber fra den øverste halvdel af den rumænske liga er ude efter ham

homas Villadsen skiftede i vinter en reservetilværelse i FC Nordsjælland ud med et skifte til en oprykkerklub i Rumænien. Ceahlaul Piatra-Neamt er dog fem point fra nedrykningsstregen med to kampe igen. Det er derfor begyndt at lugte af nedrykning, for i de sidste kampe møder Villadsen og co. de to tophold, CFR Cluj og Unirea Urziceni.

De to kampe kan blive Villadsens sidste i Neamt, for ender det med en nedrykning, så skal han videre.

Rykker vi ned, så skal jeg lejes ud som minimum, og der er også interesse fra større rumænske klubber. Men det er 100 procent sikkert, at jeg bliver her i Rumænien. Spørgsmålet er bare, hvor det bliver, siger Thomas Villadsen til tipsbladet.dk.

Ceahlaul Piatra-Neamt kan dog blive reddet på målstregen af de rumænske licensregler, da et hold fra den næstbedste række muligvis ikke får licens til den bedste række, selvom de ligger til at rykke op. Det vil betyde, at der er en klub mindre,d er rykker ned, og at Neamt „kun” har tre point op til redning….

http://www.tipsbladet.dk/nyhed/generelle/villadsen-lugter-rumaensk-storskifte

Lasă un răspuns