Narcis Matei din Rumænien, propietarul cafe Transylvania din Viborg „Facem cea mai buna cafea din oras”

0
564

Vi laver byens bedste kaffe

Kaffe er ikke bare kaffe, og måden den brygges kan have indflydelse på såvel smagsoplevelsen som din sundhed.

Hos Café Transylvania i Sct. Mathias Gade i Viborg er der dog styr på tingene – og hvis du vil have en kaffe- eller cocktailoplevelse ud over det sædvanlige – og så endda til absolut rimelige priser – så er dette stedet at gå hen. Samtidig kan du se en helt anden side af Transylvanien, end den som de fleste kender og forbinder med landet, med mindre de har besøgt det.

Bag caféen, der åbnede i maj i år, står den 29-årige rumæner Narcis Matei, der også ejer Restaurant Italia, der ligger i nabobygningen, og han har selv udtænkt konceptet bag Viborgs nye transylvanske hotspot.

»Det har taget mange år at udtænke idéen og forfine den. Jeg er rigtig glad for resultatet, og jeg håber, at kunderne er enige. Indtil nu har vi fået rigtig mange positive tilkendegivelser, og det er alle typer mennesker, der kommer her. Mange holder møder med forretningsforbindelser her i de hyggelige omgivelser med lounge musik, hvor du også kan sidde i fred og ro med lidt arbejde og din pc og nyde en god kop kaffe, eller du kan samles med dine venner over vores mange cocktails,« siger Narcis Matei, der opfordrer alle til at kigge ind og prøve en kaffespecialitet eller en cocktail.

9808218-vi-laver-byens-bedste-kaffe---2

»Vi er ikke fine på den, selvom omgivelser er flotte. Alle er meget velkommen her, og vi elsker at præsentere nye for viden om kaffe. For der er forskelle. Både på kvaliteten, men sandelig også på måden en kaffe laves. Det overrasker mange, når vi fortæller dem om den viden, der ligger bag. Og når de først har smagt kaffen her, så kan de også sagtens smage forskel, og så kommer de tit igen, og det er vi naturligvis glade for,« siger Narcis Matei, der fik smag for branchen, da han oplevede sin mor arbejdede på Italia. Og da han vens Mihai, som stammer fra samme by som Narcis Matei i Rumænien, er uddannet barista, lå det lige for at ansatte ham til at stå bag disken i den nye café.v

http://dinby.dk/viborg-nyt/vi-laver-byens-bedste-kaffe

Lasă un răspuns