Partidul Comunist Danez ne-a contactat. Vom reveni … :)

0
431

Det borgerlige Danmark har for alvor sat valgkampen i gang, med en regulær krigserklæring mod den kollektive velfærd.

I øjeblikket demonstrerer hundredetusinder af arbejdere i Grækenland og Spanien og demonstrationer planlægges i Portugal i protest imod EU’s krav om markante besparelser på den kollektive velfærd.  

Selv om danskerne har sagt nej til euro’en, bruges konvergenskravene nu som påskud for en generel rundbarbering af de offentlige udgifter. I følge Lars Løkke Rasmussen og Klaus Hjort Frederiksen er Danmark nemlig tvunget til at efterleve konvergenskravene i euro-land og reducere underskuddet på de offentlige finanser med 24 mia. i løbet af 3 år. I alt vil regeringen spare 31 mia.

Men det danske folk har ikke noget at frygte. Når statsministeren og hans væbner svinger tryllestaven og messer nyliberale trylleformler, vil befolkningen igen være sikret velfærd, vækst, viden  og velstand – og det er ganske vist! Hvis blot Lars Løkkes plan gennemføres vil Danmark blive et af de ti rigeste lande i verden og al elendighed vil forsvinde.

Husk på, at den samme statsminister tidligere lovede os, at krisen ville være forsvundet sidste sommer.
Mon ikke det vil være nemmest at få direktøren, der lige har fået 250.000 i skattelettelser til at lytte til statsministeren med tilfredshed? Mureren, der lige har mistet sit job og halvdelen af sin indtægt vil næppe være begejstret….. http://www.kommunister.dk/index.aspx?F_ID=248&TS_ID=18&S_ID=26&C_ID=1

Lasă un răspuns