Paznicul danez: Cum l-am prins pe Floricel-Samuel Sava, zis „dinte de aur” la Esbjerg

5
354

….Vagt: Sådan fangede jeg avis-tricktyven


En 20-årig rumæners tyvetogt igennem landet er blevet stoppet af en handlekraftig butiksvagt i Esberg

En 20-årig mand fra Rumænien, der er blevet kendt som ‘avis-tricktyven’, har begået sit sidste tricktyveri i Danmark. I hvert fald i denne omgang.

Den 20-årige tricktyv har typisk brugt en avis til at forvirre sine ofre med, mens de har været i gang med at hæve penge i bankautomater – og det er gået ud over et utal af primært ældre mennesker i hele landet.

Men tirsdag eftermiddag blev der sat en stopper for den unge rumæners tyvetogt igennem landet, da Clement Sørensen, der ejer vagtselskabet Cityvagt i Esbjerg, spottede ham på gaden i Esbjerg.

– Jeg havde set ham i ‘Efterlyst’ på TV 2, så jeg kunne genkende ham på lang afstand. Jeg besluttede mig for at følge efter ham, og da han stoppede op foran en bank og tog en avis frem fra sin inderlomme, var jeg slet ikke i tvivl om, at det var ham, fortæller han til Ekstrabladet.dk.

Kæmpede imod
Clement Sørensen tog fat i den 20-årige rumænere og sagde, at han skulle forholde sig roligt. Men den efterlyste tricktyv havde ikke lyst til at overgive sig frivilligt. Han forsøgte at stikke af, så jeg blev nødt til at tage lidt hårdere fat i ham, men han blev bare ved at kæmpe imod, og til sidst måtte jeg lægge ham ned på jorden, fortæller Clement Sørensen.

Den 20-årige rumænere var sammen med en ung kvinde, som Clement Sørensen formoder er hans kæreste, og hun forsøgte også at forpurre den civile anholdelse.

– Hun kæmpede hans kamp. Hun var ret aggreiv, og hun forsøgte flere gange at rykke ham fri, fortæller Clement Sørensen om den ukendte unge kvinde, der nåede at flygte, inden politiet kom.

Smidt bag tremmer
Det var forbipasserende, der ringede efter politiet, mens den handlekraftige vagt holdt den efterlyste tricktyv fast – og Clement Sørensen er glad for, at det nu endelig er lykkes at få den 20-årige rumæner bag lås og slå.

– Nu er det jo snart jul, og så er der en masse ældre mennesker, der skal hæve penge. Det kunne han sikkert have fået en masse ud af, så det er godt, at han er fanget nu, siger Clement Sørensen, der ikke var bange på noget tidspunkt.

– Nej, jeg er jo vagt og vant til den slags, siger han.

Den 20-årige tricktyv, der i forvejen er dømt for 25 tricktyverier, blev onsdag fremstillet for en dommer ved Retten i Esbjerg og varetægtsfængslet i fire uger, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Vagt: Sådan fangede jeg avis-tricktyven

5 COMENTARII

  1. Asaaaaaa, asaaaaa, romani spuneti aceste chestii inteligente care ne caracterizeaza… nu va lasatiii…. asaaa, sa astie toata lumea ca e un site romanesc, daca cumva erau in dubii…. asaaaaa, mancatz-as baaagaaaa, ca altii este fraieri si nu stie sa injure….daca n-a stat la Rrominia sa sa tiganizeze…. ce sa-i faci, acuma a ramas mai fraieri … DAR NOOOI, DESTEPTI SUNTEM DA LA MAMA NOASTRA…

    @dana
    P.S. Daca iti dau o mostra de injuraturi o sa le stearga redactia… asa ca tot inculti o sa muriti :-))

  2. Deportat in China sa-i scoata aia dintele de aur handicapatului de Floricel. Si dupa aia la parnaie in Romania, nu acilea la hotelul danez si sa platim noi pt mancarea si cazarea handicapatului.

  3. Ha ha, are dreptate savica, la Romania sa-si faca puscaria, sa devina amanta unui stirb care nu sa spala nici pe dinti si pute tot ca o hazna…. ha ha ha
    Sa-l vedem pe Dintzisor, pardon, Floricel dupa doi ani de casnicie….daca mai are dinti….

Lasă un răspuns