Politia daneza urmareste in Romania un alt membru al bandei de romani implicate in crima de la Skovby

1
307

Skovbydrabet: Politiet jagter bandemedlem i Rumænien

Sydøstjyllands Politi regner med at skulle bruge endnu halvanden måned på at samle beviser imod den rumænske bande, der er sigtet for at slå en 76-årig mand i Skovby ihjel sidste år. Banden har 60 indbrud på samvittigheden.

Der mangler endnu en del efterforskningsarbejde samt en anholdelse i Rumænien, før Sydøstjyllands Politi kan udfærdige et anklageskrift imod den rumænske bande, der i flere måneder har været varetægtsfængslet for drabet på den 76-årige Karsten Nørgaard i Skovby ved Galten.

– Vores efterforskning har indtil nu vist, at rumænerne har stået bag mindst 60 indbrud i Århus-Skanderborg-området det seneste år, fortæller vicepolitiinspektør Peter Krogh, Sydøstjyllands Politi, til jp.dk.

Afsat i udlandet

Ved de mange indbrud har rumænerne stjålet især fladskærme, computere og andre letomsættelige ting for et samlet beløb på ca. 2,5 mio. kr. Peter Kroghs teori er, at tyvekosterne er afsat i udlandet… JP.dk

1 COMENTARIU

  1. GUNOAIELE ASTEA NE FAC TARA DE RAS SI IMAGINEA ROMANIEI IN DK …SINTEM 100 DE ROMANII UNII CHIAR DE ANII BUNI CARE MUNCIM IN ACEASTA TARA …AR TREBUII SA LE DEA PE VIATA FARA DREPT DE APEL

Lasă un răspuns