Procesul anului în Danemarca. ? Cazul „Cuib de viespi” , 17 români acuzati de trafic de carne vie si înselatorie la nivel national. 5000 români adusi organizat „la produs” pe strazile oraselor daneze

0
2032

Dovezile duc catre un ” ?misterios si puternic lider interlop” din Romania ?? ”

Tiltalt i Hvepsebo-sag: Bagmand skaffede falske papirer til 5000 rumænere

Historien om en magtfuld bagmand fra Rumænien, der står midt i et omfattende netværk af organiserede kriminelle i Danmark, vokser tirsdag frem i retten i Hillerød.

Den formodede bagmand ED er sammen med de tre søskende blandt 15 tiltalte i politiets ‘Operation Hvepsebo’ – senioranklager Jette Malberg fra det sjællandske politisamarbejde Task Force Indbrud oplyser til TV 2, at politiet forventer, at i alt 22 personer vil blive tiltalt inden sagen er ovre – her i blandt en dansk advokat og en dansk revisor.

Alle tiltalte nægter sig skyldige.

Falske papirer til 5.000 rumænere
Både GB og ED blev fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet, efter de sjællandske politikredse 25. februar slog til mod 60 forskellige adresser, hvor de anholdt 22 formodede kriminelle og tilbageholdt 79 personer, der ifølge politiet var udsat for menneskehandel – og under det første grundlovsforhør skrev GD under på, at han havde sagt følgende om den formodede bagmand:

http://nyhederne.tv2.dk/krimi/2015-09-15-tiltalt-i-hvepsebo-sag-bagmand-skaffede-falske-papirer-til-5000-rumaenere

 

Lasă un răspuns