Procesul criminalulul Marian Clita va incepe luna viitoare la Copenhaga. Presa si televiziunile daneze isi fac incalzirea

0
280

Marian Clita

Clita l-a ucis si pe dizidentul Gheorghe Ursu pe cand se afla in puscarie. Mai jos despre cazul crimei infaptuita anul trecut de romanul Marian Clita.

Marian Clita vil ikke kaldes en drabsmand. Han erkender kun vold med døden til følge. Foto: TV 2

Om præcis en måned vil den 59-årige rumænske mand Marian Clita modtage sin dom for at have dræbt den norske stewardesse Vera Vildmyren på Hotel Radisson Blu på Amager i København. Den rumænske mand erkender at have forvoldt stewardessens død, men han nægter at det var bevidst. Han anerkender dermed vold med døden til følge.

Clita er tiltalt for at have slået stewardessen Vera Vildmyren med et koben i ansigtet, så hun fik brud på tindingen, pandebenet, hjernegruben, kæben, næsen. Skaderne var så omfattende, at kvinden omkom kort efter. Manden er ligeledes tiltalt for at have stukket hende med en kniv.Den rumænske mand er ligeledes tiltalt for at have røvet en mobiltelefon, to punge, et kreditkort og et ur fra den norske stewardesse.

… Rumæner i retten for stewardesse­drab

 

…. http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-36799814:rum%C3%A6ner-i-retten-for-stewardessedrab.html

 

Despre aceasta crima singeroasa s-a scris foarte mult atat in presa daneza, norvegiana si suedeza cat si in Romania:

Lasă un răspuns