Prostituatelor românce din Copenhaga le este mila de românii angajati cu salarii de scalvi în Danemarca

0
464

Rumænske sexarbejdere: Mændene har det værre end os

De seks rumænske daglejere hos slikfuskeren David Yüksel har det værre end de gadesex-sælgere, vurderer de prostituerede selv.

– Så hjælp dog vores mandlige landsmænd. De har det meget værre end os. Sådan har nødråbet fra flere udenlandske prostituerede lydt til de opsøgende jurister fra Gadejuristen.
Det var netop opsøgende gadejurister, der i starten af året kom i kontakt med tre af seks rumænske daglejere, der arbejdede for slikfuskeren David Yüksel i Nordsjælland efter opfordring fra prostituerede.

Samtalerne afslørede for gadejuristerne, at de prostituerede havde en pointe. De rumænske mænd var i den grad ofre for grov udnyttelse.

Skruppelløs

– Vi møder et stadig større antal udenlandske mænd, der er ofre for en skruppelløs arbejdsgiver. De arbejder op til 12 timer om dagen, alle ugens syv dage til en utrolig lav løn. Vi ser også, at nogle får nærmest overtaget deres identitet og oprettet cpr-numre, som uden deres viden bliver brugt til svigagtige handlinger, siger Nanna Gotfredsen, der er leder og stifter af Gadejuristen på Vesterbro i København.

 

Rumænske sexarbejdere: Mændene har det værre end os

Lasă un răspuns