Protest al unor cetateni danezi împotriva noii biserici ortodoxe românesti de la Isenvad. Oamenii sânt împotriva constructiei turnului bisericii înalt de 9 m.

0
449

Har Den Rumænske Ortodokse Menighed en særstatus i Ikast-Brande Kommunes forvaltning?

Den rumænsk ortodokse kirke på Bygaden 9, Isenvad har søgt om og fået tilladelse til at udvide bygningen, der fungerer som kirke.

DEBAT-INDLÆG | Åbent brev til byrådets medlemmer:

Jeg var til det indkaldte orienteringsmøde torsdag d. 19. juni, vedr. udvidelsen af Den Rumænsk Ortodokse Meningheds bygning i Isenvad,.

Orienteringsmøde er måske så meget sagt.

Kommunens repræsentanter, formand for Teknik- og Miljøudvalg Henrik Engedahl og planchef Karina Kisum Jensen, evnede ikke eller formentlig ikke ønskede at svare på de spørgsmål der blev stillet fra de fremmødte.

Til gengæld har jeg med interesse læst dagsordenen fra Teknik- og Miljøudvalget.

Heri kan læses at Teknisk Område ingen problemer ser i udvidelsen/anvendelsen af bygningen, og at de anbefaler en tilladelse til projektet.

Bebyggelsesprocenten:

Teknisk Område ser intet problem i en yderligere overskridelse af bebyggelsesprocenten da „tilbygningen ikke kan ses fra vejen” En vurdering der yderligere blev understreget på orienteringsmødet af Karina Risum Jensen; „Teknisk område finder det naturligt i denne sag at give tilladelse til en yderligere overskridelse af bebyggelsesprocenten da grunden, såvel som de to nabogrunde er overbebyggede i forvejen”

mai mult la :

Protest mod rumænsk kirke | aoib.dk

Lasă un răspuns