„Românca zilei” un caz SINISTRU. Si-a abandonat(sau l-a ucis) copilul nou nascut în Copenhaga. Mortea infantului a survenit la o zi/doua dupa ce a fost nascut

0
526

Politia daneza stie cine este mama denaturata si a cerut autoritatilor române sa ajute la identificarea mamei cu ajutorul ADN. Corpul bebelusului a fost gasit într-un tufis infasurat într-o geaca rosie.

Politiet beder Rumænien om hjælp til at fastslå dna sag barnelig.

Politiet har identificeret en rumænsk kvinde, de mener, er mor til et barnelig fundet i Glostrup. Rumænske myndigheder skal hjælpe med at fastslå dna.

Politiet har konstateret, at det barnelig, der blev fundet den 16. oktober ved Brinken 5 i Glostrup, var et drengebarn.

Det fortæller efterforskningsleder fra Københavns Vestegns Politi Ole Nielsen til TV 2 tirsdag.

Der er ifølge politiet tale om en rumænsk kvinde, som har opholdt sig i Danmark på tidspunktet for barnets død, fortæller Ole Nielsen.

Har bedt rumænske myndigheder om hjælp

Politiet kender navnet på kvinden, men har ikke endnu ikke med sikkerhed kunnet konstatere, om det er moren. De skal bruge kvindens dna for at se, om det matcher med barnet. Kvindens dna er dog ikke registeret i Danmark.

Men det er det måske i Rumænien.

Københavns Vestegns Politi har derfor sendt en forespørgsel til de rumænske myndigheder gennem Interpol, så politiet kan sammenholde kvindes dna med barneligets dna.

  • Vi har bedt de rumænske myndigheder om hjælp til at identificere kvinden, siger Ole Nielsen til TV 2 tirsdag og fortsætter….

http://nyheder.tv2.dk/krimi/2017-11-14-politiet-beder-rumaenien-om-hjaelp-til-at-fastslaa-dna-sag-barnelig

http://nyheder.tv2.dk/krimi/2017-10-19-barnelig-var-pakket-ind-i-denne-haettetroeje-hvem-ejer-den

Lasă un răspuns