Românii Simona si Dan au deschis al patrulea magazin „Bia Bakery” de specialitati si prajituri românesti la Struer

0
1037

Par bag ny butik: Vi startede med at gå med aviser

Drømmer du om at blive selvstændig med egen butik og parkering lige uden for døren, så tjek lige historien om Simona og Dan, som har knoklet for spare op til forretning.

Pølser og bacon – det er da noget, du køber hos bageren.

Sådan er det i hvert fald på Bredgade i Struer, hvor to iværksættere har åbnet butikken »Bia Bakery«.

»Her kan du se: Det er altsammen til grillen,« siger Simona Achimescu, der viser krydderpølser og andre varer frem i frysekummen.

11415971-par-bag-ny-butik-vi-startede-med-at-g-med-aviser---1

Simona og Dan har netop åbnet butikken »Bia Bakery« i Struer. Parret har blandt andet gået med aviser og gjort rent for at spare op til deres egen forretning. Foto: Johan Gadegaard

Hylderne i de almindelige butiksreoler bugner af konservesdåser og glas med eksempelvis syltetøj lavet på noget så eksotisk som rosenblade.

Den lidt usædvanlige kombination af slagtervarer og kager skyldes, at butikken satser på etniske specialiteter, som parret importerer direkte fra deres hjemland, Rumænien.

Ost og kål

I køledisken kan man eksempelvis finde noget så sjælden som en røget ost af typen cashkaval, eller hvad med et glas syltede peberfrugter fyldt med kål?

»Hele ideen er at tilbyde varer, som ellers ikke findes på det danske marked,« fortæller ægtefællen, Dan Fainita, mens hustruen ekspederer en af dagens første kunder.

En butik blev til fire

Det rumænske par startede i det små med en enkelt butik i Randers, og siden er det blevet til en hel lille kæde med butikker i både Århus og Aalborg og nu også Struer.

http://dagbladet-holstebro-struer.dk/struer/par-bag-ny-butik-vi-startede-med-at-gaa-med-aviser

Lasă un răspuns