„Românii zilei” 2 români arestati pentru furt de biciclete la Ladegårdsparken

0
536

To rumænske mænd er blevet varetægtsfænglet, sigtet for flere tyverier.

Kort før klokken fire i nat fik politiet en anmeldelse fra en beboer i Ladegårdsparken om, at han havde fået stjålet sin cykel.

Tyveriet var sket ved, at tyven var kravlet op på hans altan, hvor cyklen stod og derefter havde lagt cyklen ind til flere andre cykler i en bil med engelske nummerplader.

Cykeltyven kørte sammen med andre mænd væk i bilen, som anmelderen så køre til Absalonsskolen og derefter forbi Ladegårdsparken til Gl. Ringstedvej. Med anmelderen efter sig, kørte bilen – visse steder med højere hastighed en tilladt – ad forskellige veje til Munkholmbroen og videre mod øst indtil Elverdamsvej, hvor politiet – efter at have modtaget løbende meldinger fra anmelderen om positioner – kunne standse bilen udramatisk.

I bilen var to mænd fra Rumænien, som begge blev anholdt som mistænkte for tyveri. De kunn nemlig ikke umiddebart gøre rede for tre cykler, cykeldæk og et fladskærms-TV, som var i bilen.

Begge anholdte skal have deres identitet undersøgt nærmere, fordi politiet mistænker den ene for at være i besiddelse af falsk identitetsdokument.

Politiet har her til formiddag afhørt de to mænd med assitance fra en tolk og så skal politiet skal forsøge at finde gerningsstederne til de effekter, som blev fundet i deres bil.

 

De to mænd blev anholdt tidligt torsdag morgen i en bil på engelske nummerplader efter tyveri af bl.a. cykler og fladskærms-tv fra Ladegårdsparken i Holbæk.

De blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Holbæk og her blev de varetægtsfængslet frem til den 12. august.

Der er tale om to mænd på henholdsvis 23 og 36 år.

Læs også: To rumænske mænd anholdt for tyveri

Lasă un răspuns