„Românii zilei” 4 români arestati, expulzati, interdictie pentru furt. „SI CE DACA, MOŞULE !!!” S-au întors în Danemarca si au mai jefuit de 37 de ori pîna sa fie prinsi din nou

0
499

Au furat cartile de credit pensionarilor danezi si le-au ras conturile. Au comis zeci de furturi din magazine. A dat lovituri in valoare de 124.000 dkr, pe putin. Ieri a început procesul lor înca odata la Tribunalul din Copenhaga.

„ASA MOŞULE, ŞI ?! THEY WILL BE BACK”

Udviste rumænere kom retur: Nu tiltalt for at plyndre pensionister på stribe

Lur pin-koden, stjæl dankortet, hæv løs. Sådan arbejdede fire rumænere, ifølge tiltalen

43264221

Dette overvågningsfoto er fra et andet tricktyveri, som ikke har med de fire nu tiltalte at gøre, hvor en ældre mand får afluret pinkoden til sit dankort i et supermarked på Amager. Mens han taster pinkoden ind, aflurer tricktyvene koden og stjæler senere dankortet. (politifoto)

To rumænere var udvist af Danmark for kriminalitet, men de kom alligevel tilbage, og slog sig sammen med to landsmænd om at plyndre ældre danske ofre.

Pensionisterne fik afluret deres pin-kode, når de betalte i butikker, hvorefter rumænerne stjal dankortet og hævede løs i nærmeste kontantautomater, indtil kontoen blev lukket.

Sådan foregik det, ifølge anklageskriftet mod de fire rumænere, i nogle hektiske dage i februar og marts i år, hvor det lykkedes dem at plyndre syv ofre for knapt 122.000 kr.  Dertil kommer forsøg på at hæve samlet 33.000 kr., hvor kortene blev afvist.

De fire rumænere, der er 32, 35, 45 og 26 år gamle, stilles torsdag for Københavns Byret, hvor de ventes at tilstå en del af forholdene, mens de nægter andre.

Anklagemyndigheden kræver alle udvist i mindst seks år. De fire sidder varetægtsfængslet og venter på dommen.

Se også: Rumæner-kriminalitet eksploderet i Danmark

De fire tiltalte har haft lidt forskellige roller i de 37 kriminelle forhold fra tyverier til databedragerier, som rumænerne er tiltalt for.

Kort fortalt har en eller to af dem afluret pin-koden, når offeret betalte, og derefter stjålet dankort i samarbejde med en eller flere medgerningsmænd, og derefter er de løbet rundt til hæve-automater, hvor der er hævet store beløb med få minutters mellemrum.

Fandt 83-årigt offer i Netto
Ifølge tiltalen startede bølgen af dankort-tyverier den 4. februar, hvor de aflurede pin-koden, da en 83-årig betalte i Netto på Gammel Kongevej klokken 16.30.

Så fik pensionisten stjålet sin pung med dankortet og tre og fire minutter senere blev der hævet først 15.000 kr. i automaten hos Danske Bank, Gammel Kongevej 116, og derefter 2.000 kr. hos Lån & Spar på Gammel Kongevej 121.

Næste tyveri gik ud over et offer på Strøget, som først fik afluret sin kode, så stjålet sin taske med værdier for 3500 kr. og visa-dankortet. Blot et og tre minutter senere blev der hævet 15.000 kr. og 2.000 kr. hos Danske Bank og Jyske Bank på Vesterbrogade 9 og 10.

Udviste rumænere kom retur: Nu tiltalt for at plyndre …

Lasă un răspuns