„Românii zilei” 4 români înfometati expulzati. Furasera 20 de coroane daneze de la o pensionară daneză. Au declarat că „De foame !”

0
180

Fire rumænere udvist af Danmark: Stjal 20 kroner fra ældre dame.

FREDERIKSBERG RET (Ekstra Bladet): Fire rumænere blev i dag idømt mellem 60 og 30 dages fængsel for tyveri og udvist med indrejse-forbud i seks år.

De stjal en pung med 20 kroner fra en 88-årig dame i Fakta på Frederikssundsvej i Brønshøj. Den ene af de dømte tog de 20 kroner fra pungen, og en anden forsøgte at hæve fra kvindens dankort.

Kortet blev dog afvist, og de fire rumænere fik ikke andet med sig end 20 kroner.

De dømte var tre rumænske mænd og en rumænsk kvinde, som nu alle fire er smidt ud af landet.

Var sulten
I retten kom det frem, at to af de nu dømte allerede havde erkendt sig skyldige i tyveri og forsøg på at hæve penge fra kvindens dankort.

Kvinden tog i følge sin egen forklaring pungen fra den ældre kvindes lomme, fordi hun var sulten og manglede penge.

I pungen var der kun 20 kroner, som den rumænske kvinde tog.

Herefter gav hun pungen videre til en af de andre dømte, som senere forsøgte at hæve penge fra dankortet, men uden held.’

Onsdag blev fire rumænere dømt for tyveri ved Retten på Frederiksberg.

Onsdag blev tre rumænske mænd og en rumænsk kvinde dømt for tyveri mod en ældre dame. De dømte stjal den 88-åriges pung i en Fakta på Frederikssundsvej i Brønshøj.

Det skriver Ekstra Bladet.

I kvindens pung lå 20 kroner, som den ene rumæner tog, mens en anden forsøgte at hæve penge fra kvindens dankort. Det lykkedes dog ikke, da kortet blev afvist.

Lasă un răspuns