„Românii zilei” Alti patru români, trei barbati si o femeie, arestati în peninsula daneza Jutlanda la FREDERIKSHAVN. Zeci de furturi din magazine

0
591

Interesant este ca miercuri au fost arestati tot asa patru romani, trei barbati si o femeie, dar la Nykøbing pe insula Sjælland. Tot pentru furturi din magazine. Politia daneza a tras concluzia ca sint mai multe astfel de echipe de cîte patru persoane, formate din barbati si femei, cetateni români, care actioneaza pe teritoriul Danemarcei în mod organizat.

FREDERIKSHAVN: Fire rumænere blev lørdag ved et lukket grundlovsforhør i Retten i Hjørring varetægtsfængslet frem til 3. maj. Der er tale om tre mænd på henholdsvis 20, 37 og 43 år samt en kvinde på 21.

De nægter sig alle fire skyldige i sigtelserne imod dem, men menes at have udført et tricktyveri torsdag mod Min Købmand i Halvrimmen, hvor det lykkedes dem at forvirre en ekspedient så meget, at de kunne komme derfra med 400 kroner.

Rumænere dømt for tricktyveri

Fredag blev tilsyneladende dagen derpå for de fire, da de angiveligt forsøgte sig med et lignende nummer i Netto-butikken på Hjørringvej. Det mislykkedes og i stedet blev de tilbageholdt, indtil politiet kom til og anholdt dem.

Nu er de sigtet for de to tricktyverier, men altså ikke for de numre, butikker i Thisted og Manna har været udsat for i denne uge.

Men meget tyder på, at der er flere grupper af rumænere, der huserer i det midt- og nordjyske for tiden.

Onsdag blev fire rumænere – også en kvinde og tre mænd – anholdt af Midt- og Vestjyllands Politi på mistanke om, at de stod bag et ”kassedyk” på Restaurant China House på Lilletorv i Nykøbing Mors.

De fire rumænere blev løsladt efter endt afhøring, men svarer aldersmæssigt ikke til gruppen, der blev anholdt fredag i Frederikshavn.

http://nordjyske.dk/nyheder/fire-rumaenere-varetaegtsfaengslet-for-tricktyveri/980187a9-b5d1-410a-87b7-ee61ac5395be/112/1513

Lasă un răspuns