„Românii zilei” au generat un val de infractiuni în Danemarca. Furturi, spargeri, violuri si jafuri comise de români (si rromi). Presa daneza îi denumeste „Tiggerhæren fra Øst / Armata de cersetori din Est”. Zeci de arestati, în puscariile daneze se vorbeste mai mult româneste

0
472

 Stjålne mobiler, parfumer, cykler og penge: Nu er 15 rumænere fængslet.

Stjålne mobiler, parfumer, cykler og penge: Nu er 15 rumænere fængslet. Hver sommer invaderes Danmark af romaer fra Østeuropa, der samler flasker og tigger. Men nogle af dem begår også kriminalitet, og på godt en uge er 15 rumænere og to andre østeuropæere fra Bosnien og Kroatien blevet varetægtsfængslet i København og Roskilde for især tyverier.

Stjal i Magasin med ‘russerpose’
En 44-årig blev sigtet for sammen med to ukendte medgerningsmænd, at have stjålet parfumer i Magasin for 20.390 kr. med hjælp af en ‘russerpose’.

Den 44-årige sigtes også for et tyveri to dage tidligere i Magasin sammen med to ukendte mænd at have stjålet 40 Lacoste t-shirts til 24.500 kr. Han tilstod og forklarede, at de to andre ukendte mænd, som var med, var rumænere, der havde lovet at køre den 44-årige hjem til Rumænien, hvis han bar varer ud af Magasin.

Tyverierne blev fanget på Magasins videoovervågning.

To rumænere på 48 og 19 år blev den 29. juni fængslet for tyveri af 16 cykler til en værdi af 138.362 kr. Den 44-årige erkendte hæleri, mens den 19-årige nægtede.

Ville samle tøj, men stjal cykler
De var kommet til København en uge tidligere i en varebil for at samle tøj i skaldespande og containere, som skulle sælges i Rumænien, forklarede den 44-årige.

Han mente, at den 19-årige og en anden roma havde stjålet cyklerne, der blev læsset på bilen ad flere gange. Cyklerne skulle sælges i Rumænien, og den 44-årige ville få 400 euro for turen til Rumænien.

Den 28. juni blev tre rumænere fængslet i Københavns dommervagt:

En 17-årig blev anholdt i Brolæggerstræde, selv om han var udvist af Danmark i seks år efter en dom 22. maj i år på 30 dages fængsel for tyveri.

 

http://ekstrabladet.dk/112/stjaalne-mobiler-parfumer-cykler-og-penge-nu-er-15-rumaenere-faengslet/6729400

Lasă un răspuns