„Românii zilei” Au plecat de la un hotel din Højer, Danemarca fara sa plateasca camera. în urma au ramas zeci de facturi neplatitite pentru telefoane închiriate si masini cumparate în leasing. Patronii hotelului refuza acum orice români

0
416

Am uitat sa spunem ca românii au plecat de la motel si cu televizorul, ruterul WiFi, un CD-player Stereo, tablourile de pe pereti, hîrtia igenica, prosoapele, etc…

Bedragere snød sig til leasede biler og lejede telefoner. Kaare Holler Jessen er motelejer i Høj og tror på det bedste i hvert menneske. Men efter han blev snydt og bedraget af tre rumænere, har det efterladt ham med en knækket tro på det gode. Det ærgrer ham godt og grundigt, for sådan har han ikke lyst til at se sine mednennesker.

Tre rumænere løb fra regning i nattens mulm og mørke i Højer. Udlejer Kaare Holler Jessen står tilbage med en stak ubetalte regninger – og en knækket tro på det gode i mennesket.

Højer: Efter en uheldig oplevelse med tre rumænere har Kaare Holler Jessens tro på det gode i mennesket lidt et knæk.

De tre rumænere forsvandt i nattens mulm og mørke fra et lejet hus i Højer i midten af august. I kølvandet på bedragerne er der fulgt en lang række af ubetalte regninger, leasede biler og telefoner købt på afbetaling.

Det har gjort noget ved Kaare Holler Jessens syn på nye bekendtskaber. Han er nu mere mistænksom over for nye mennesker. Og det er han ked af. For sådan er han slet ikke. Eller rettere sagt, sådan var han ikke.

  • 14 dage efter ringede en rumæner og sagde, at han havde hørt, at jeg lejede værelser ud. Jeg afviste ham og sagde, at jeg ikke længere tør leje ud til rumænere. Det havde jeg ikke gjort for et halvt år siden, fortæller Kaare Holler Jessen, der med sin hustru driver Motel Højer.

http://www.jv.dk/toender/Bedragere-snoed-sig-til-leasede-biler-og-lejede-telefoner/artikel/2539818

Lasă un răspuns