„Românii zilei cu medalie” Sapte români, 4 barbati si 3 femei, arestati la Horsens pentru ca au jefuit un magazin de bijuterii

0
626

Syv rumænere anholdt efter tricktyveri mod guldsmed

AR-150219857.jpg&Maxw=610&Maxh=343&imageVersion=16by9

De syv rumænere slap afsted med smykker for mere end 100.000 kr. her fra Guldsmed Gindeberg i Graven. Ca. en time senere blev de anholdt ved Grejsdalen nær Vejle.

– Syv rumænske tricktyve blev tirsdag eftermiddag anholdt og sigtet for tricktyveri begået mod Guldsmed Gindeberg, Graven 6 i Horsens, oplyser Sydøstjyllands Politi.


Gruppen, der bestod af fire mænd og tre kvinder, indfandt sig i butikken omkring kl. 16.35. De skabte forvirring og forsøgte at hyle personalet ud af den, hvorefter de forlod stedet med tyvekoster for mere end 100.000 kr. Der var tale om seks armbånd og en halskæde af ukendt mærke.

  • Tyveriet blev straks meldt til politiet, som sendte en beskrivelse af mændene ud til betjente i hele politikredsen, og kl. 17.25 forlød det, at en patrulje fra Vejle havde standset en bil med syv udlændinge på Viborgvej ved Grejsdalen, oplyser vicepolitiinspektør Peter Thaysen, Sydøstjyllands Politi.

Forsøgte at stikke af
Tre personer steg ud af bilen og stak af i retning mod en skov, så politiet sendte hunde i hælene på dem, og kort tid efter blev de anholdt inde i skoven. Tæt ved dem fandt man en plastikpose med en strømpe i, der indeholdt de dyrbare tyvekoster fra guldsmeden i Horsens, mens man i deres bil fandt en række andre tyvekoster. Dem skal politiet nu have kigget nærmere på.

  • Vi fandt også nogle papirer, der indikerer, at de syv er kommet til Danmark fra Tyskland for få dage siden. Det skal vi også have set nærmere på. I øvrigt blev chaufføren sigtet for forsøg på vold mod én af tjenestemændene, da han forsøgte at stikke af, mens betjenten havde armen inde i bilen, siger Peter Thaysen.

De syv anholdte bliver fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Horsens onsdag kl. 11.

http://hsfo.dk/article/20150211/ARTIKLER/150219857/1119&source=RSS

Lasă un răspuns