„Românii zilei” de comedie în Danemarca. Râzi cu lacrimi. Doi conationali arestati la Fredericia pentru spargeri si furt „Cautam de munca la danezi, ne-am pilit bine si cînd ne-am trezit eram într-o casa straina. Jur !”

1
543

Rumænere søgte job: Drak sig fulde og gik omkuld i børnehave. To mænd havde drukket tæt, før de tirsdag begik indbrud på Lumbyesvej i Fredericia. De blev fængslet, og politiet undersøger nu, hvordan de fik fat i to iPads og en bærbar computer.

Fredericia: De kom for at få job i Danmark. Men det var en meget alternativ jobsøgning, to rumænske mænd kastede sig ud i, efter de tirsdag ankom til Fredericia Banegård.

– Vi var allerede berusede, da vi ankom til banegården. Vi drak lidt mere, og da vi kom ud fra banegården, fik jeg et blackout. Da jeg vågnede, lå jeg i et fremmed hus, forklarede den ene – en 33-årig mand – via en tolk i retten ved et grundlovsforhør onsdag eftermiddag.

Sammen med en bekendt – en 47-årig rumæner – fik manden gennemgået tirsdagens hændelser ved grundlovsforhøret. Ankomsten til Danmark endte med, at de to mænd blev anholdt, efter at de havde knust en rude og var brudt ind i børnehaven Labyrinten på Lumbyesvej.

Set af nabo

En nabo havde inden da set de to mørkt klædte og gestikulerende mænd. De kom gående nede fra banegården. Først gik de ind til plejehjemmet og tog i døren to steder. Så valgte de i stedet at forcere et hegn til børnehavens legeplads, hvor de knuste ruden og brød ind.

Det var sandsynligvis, hvad der skete, erkendte mændene. Men ingen af dem kunne præcist huske det. De to mænd blev anholdt klokken 19.10 i børnehaven. Den 33-årige lå på maven og sov. Den 47-årige lå på ryggen, med åbne øjne, ved siden af sin makker.

– Jeg beklager dybt, hvad der er sket. Jeg havde ikke ret meget kontrol over det, sagde den 47-årige ved grundlovsforhøret.

Politiet mener, at de to mænd gik ind i børnehaven for at stjæle noget. Det afviser mændene. De var i Danmark for at søge sæsonarbejde, forklarede de. Politiet spurgte også til de to iPads, en bærbar computer og en halskæde og en ørering, de var i besiddelse af.

mai mult la :  www.fyens.dk

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns