„Românii zilei” Doi români din Horsens au cîstigat o noapte la faimosul hotel Enner Mark Fængsel (e o puscarie). Din pacate au fost nevoiti sa renunte la hainele „împrumutate” din magazinele locale

0
493

Rumænske tyve holdt tilbage af personale: Bøde og billet ud af landet i vente.

Horsens: To mænd fra Rumænien på 27 og 30 år scorede sig en overnatning på Enner Mark Fængsel, en bøde og en enkeltbillet ud af landet, da de onsdag kl. 17.09 blev snuppet for tyveri i Søndergade.

Ifølge politikommissær Brian Kristiansen, Sydøstjyllands Politi, stjal mændene en strikjakke, en dunjakke og to par cowboybukser fra en udendørs udstilling hos Hansen/Nissen. Tyveriet blev opdaget af personalet, der sammen med en vagt holdt mændene tilbage, indtil politiet kom.

Da politiet undersøgte de to kumpaner, fandt betjente en bilnøgle til en Ford. Bilen blev fundet på en p-plads på Nørregade, og i den fandt betjentene yderligere en dunjakke, der tilhører Din Tøjmand.

  • De to mænd blev anholdt og har overnattet i Enner. Sagen behandles i dag, og de får formentlig en bøde for butikstyveri og bliver udvist af landet, siger Brian Kristiansen.

https://stiften.dk/oestjylland/Rumaenske-tyve-holdt-tilbage-af-personale-Boede-og-billet-ud-af-landet-i-vente/artikel/486337

Lasă un răspuns