„Românii zilei” Doi români retinuti la Hillerød. Furau benzina

0
600

Sovende mand i benzinstinkende bil ledte politiet til tyvekoster

To mænd blev torsdag anholdt i Hillerød, efter politiet ved et tilfælde fandt tyvekoster i en lejlighed i Fredskovhellet

Diesel-benzin-tyv

En mand, der sov i en bil med flere stinkende benzindunke, ledte torsdag formiddag politiet på sporet af flere tyvekoster i en lejlighed på Fredskovhellet i Hillerød og anholdelse af to mænd.

Det hele startede, da politiet torsdag kl. 9.05 modtog en anmeldelse om, at der stank af benzin fra en bil, der stod parkeret ved Fredskovhellet.

For at tjekke eventuel eksplosionsfare kørte politiet til stedet, hvor de fandt bilen med en sovende mand inden i. Det viste sig, at benzinlugten stammede fra fem benzindunke med tilsammen omkring 200 liter benzin, der lå i bagagerummet sammen med udstyr til at suge benzin.

Da politiet spurgte til sagerne i bagagerummet, svarede han, at det ikke var hans, men at det tilhørte nogle oppe i en lejlighed. Derfor gik politiet op i lejligheden, hvor de fandt en række tyvekoster og en anden mand.

Anholdt mand

Både manden i bilen, der var en 33-årig rumæner uden fast bopæl, men tilmeldt Københavns Kommune, og manden i lejligheden, der var en 30-årig mand fra Hillerød, blev derefter taget med på stationen. Men imens manden fra bilen efter forhør blev løsladt, fik manden fra Hillerød ikke lov til at gå, men blev tilbageholdt.

http://lokalavisen.dk/sovende-mand-i-benzinstinkende-bil-ledte-politiet-til-tyvekoster-/20150220/artikler/702249603

Lasă un răspuns