„Românii zilei”. Doua daneze au ajutat la arestarea a doi hoti români. Jefuiau batrînii în supermarketuri

0
460

To rumænske tricktyve endte bag tremmer, efter at søstrene Cecilie og Louise fra Hørning genkendte dem og forhindrede dem i at stikke af

“En ting er at de stjæler, men at de er så grove og især at det går ud over vores ældre kunder, det kan vi simpelthen bare ikke på nogen måde tolerere.”

Stemmerne dirrer af vrede, når søstrene Louise og Cecilie Kaae Lundqvist tænker tilbage til forrige mandag den 12. december. Her kom 22-årige Cecilie tilfældigvis forbi lillesøster Louise på 20, mens hun var på arbejde.

Begge piger er vokset op i Hørning og arbejder i Fakta, men mens Louise arbejder i Fakta Hørning, arbejder Cecilie i Fakta Horsens.

Her var hun 8. december vidne til en episode med tricktyve, der først aflurede en ældre mands pinkode og derefter stjal hans dankort og nåede at hæve 15.000 kroner, inden det blev spærret.

“Manden var 83 år og han blev simpelthen så ked af det. Man kunne se, hvor hårdt det tog på ham, og hvor skidt han havde det med det. Det gjorde mig så gal,” fortæller Cecilie.

Sammen med sine kolleger i Fakta Horsens så hun igen og igen episoden igennem på video fra overvågningskameraer for at være sikker på, at alle kunne genkende tricktyvene, hvis de skulle vove at sætte deres ben i Fakta igen.

Og det gjorde de – bare ikke i Horsens, men i Hørning.

 

http://lokalavisen.dk/soestre-satte-brat-stopper-for-aggressive-rumaenske-tricktyve-saadan-fik-de-dem-i-faelden-/20161227/artikler/312279993/1051

Lasă un răspuns