„Românii zilei” editia de seara. 3 români super-inventivi. Ascunsesera 19 mobile furate la Festivalul din Roskilde într-o minge de fotbal. Au luat arest preventiv

0
651

Mobil-tyve på festival gemte 19 telefoner i fodbold. Fredag morgen sidder otte personer, der alle er anholdt i forbindelse med Roskilde Festival, til afhøring hos Midt- og Vestsjællands Politi.

En ung mand slog i løbet af nattetimerne en anden i hovedet med en knytnæve, da de to var blevet uenige, en anden er anholdt i forbindelse med overtrædelse af udlændingeloven – og så er seks personer anholdt og sigtet for tyverier på festivalens område.

152024011-20110702-203546-L

– Tre af dem er rumænere, der havde gemt 19 mobiltelefoner i en fodbold, siger kommunikationsmedarbejder ved Midt- og Vestsjællands Politi, Carsten Andersen, til TV 2.

Bold lukket med gaffa
De tre gik rundt på festivalens område og blev bemærket af nogle politifolk, der syntes, de opførte sig mistænkeligt – og da de blev stoppet, viste det sig, at mændene bar rundt på en fodbold, der var delvist pakket ind i gaffatape.

  • De åbner fodbolden og konstaterer, at den er fuld af mobiltelefoner. Derefter bliver mændene anholdt, siger Carsten Andersen.

En række af de anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde i løbet af fredag – og ifølge politiet er det en god ide at anmelde det, hvis en festivalgæst konstaterer, at en mobiltelefon skulle være forsvundet.

  • Vi har mange liggende – og vi har også udleveret mange. Hvis du anmelder, at telefonen er stjålet, så undersøger vi, om vi har den, siger Carsten Andersen.

http://nyhederne.tv2.dk/krimi/2015-07-03-mobil-tyve-paa-festival-gemte-19-telefoner-i-fodbold

Lasă un răspuns