„Românii zilei” Hotii de biciclete români îsi ascundeau „prada” într-o gaura în pamînt la Hinnerup. Proces rapid : arestati, condamnati, expulzati..

0
601

De rumænske gerningsmænd gemte stjålne cykler i denne jordhule nær Hinnerup.

En østeuropæisk tyvebande har anvendt en primitiv jordhule ved Hinnerup til at skjule kostbare cykler, som de havde stjålet.

97238_690_0_0_0_626_352_2

Onsdag fik to rumænere en straksdom ved byretten i Sønderborg, efter at de under et grundlovsforhør erkendte tyverierne.

De to rumænere blev anholdt på en ejendom i Hinnerup. Her blev der fundet to dyre cykler gemt i en primitiv jordhule bag ejendommen.

De to mænd på henholdsvis 44 og 30 år tilstod tyveriet under grundlovsforhøret. Den ældste blev idømt tre måneders fængsel, mens hans makker fik 60 dages fængsel. Begge fik forbud mod at rejse ind i Danmark de næste seks år, oplyser TV Syd.

De to mænd tilstod også flere andre forhold. Blandt andet at de havde købt en del cykler og håndværktøj, som blandt andet er stjålet på adresser i Skanderborg-området sidste forår.

Se: Cykeltyve fanget

Cykler og værktøj læssede de i en varebil, som de kørte mod Rumænien i. Men de blev stoppet af tysk politi. De tyske betjente måtte lade dem gå, fordi effekterne ikke var registreret som stjålne, da de blev stoppet.

Det blev de senere – og derfor blev de to mænd efterlyst. Efter anholdelsen i Hinnerup blev de fremstillet i grundlovsforhør i Sønderborg, fordi sagen behandles af Udlændingekontrol-afdelingen i Padborg.

De to rumænere nægtede sig først skyldig, men endte med at tilstå. Derfor blev sagen afgjort med en straksdom.

http://www.tv2oj.dk/artikel/245450:Favrskov–Gemte-stjaalne-cykler-i-jordhule

Lasă un răspuns