„Românii zilei” înca doi care fac Craciunul la bulau în Copenhaga. Si-a rupt piciorul în timp ce fugea de politie

0
219

Tricktyve dømt: Lurede ofrenes pin-koder på togstationer. Rumæner brækkede fod under flugt fra politiet, og det førte til opklaringen af en serie tricktyverier.

En årvågen DSB-medarbejder på Høje-Taastrup station og en brækket fod førte politiet til to rumænske tricktyve på 30 og 44 år, som i dag blev dømt ved retten i Glostrup for 13 tricktyverier og 32 tilfælde af misbrug af ofrenes kreditkort.

Det samlede udbytte har været cirka 150.000 kr.

Den 30-årige Vasile Dumitru fik ni måneders fængsel, mens den 44-årige Marian-Antonio Moldoveanu  fik et års fængsel. Begge udvises af Danmark i seks år. Rumænerne modtog dommene.

De dømte har arbejdet sammen om kriminalitet før. I 2014 fik de henholdsvis 60 dage og fem måneders fængsel for tricktyverier begået i Københavns Lufthavn i Kastrup.

Brækkede fod under flugt
Politiet blev i september tilkaldt af en DSB-medarbejder, som havde set en gruppe mænd opføre sig mistænkeligt på Høje Taastrup station.

Da politiet kom stak den 30-årige af, men under flugten sprang han over en rulletrappe, brækkede en fod og blev anholdt. Han blev fængslet dagen efter som mistænkt for tricktyverier og misbrug af stjålne dankort.

https://ekstrabladet.dk/112/tricktyve-doemt-lurede-ofrenes-pin-koder-paa-togstationer/6965907

Lasă un răspuns