„Românii zilei” jefuiesc pensionari nevinovati în Danemarca pentru ca au copii care fumeaza etnobotanice si au pierdut averi la poker. MARȘ MĂ D’AICI!

0
655

Stjal i Danmark for at hjælpe sin kræftsyge søn: Her er dommen over rumænske tricktyve. Alexandru-Marian Bojila, 27, (tv) og Christian Niculescu, 47, fotograferet ved en hæveautomat i Hørsholm 18. januar 2017, hvor de hævede næsten 17.000 kr. på et stjålet dankort.  En rumænsk ingeniør og kok tog til Danmark for at begå tricktyverier mod ældre mennesker for at hjælpe to af sine fem børn.

Den ene søn er narkoman, den anden 22-årige søn lider af akut leukæmi og er indlagt på hospital i Bukarest, hvor regningerne til medicin er enorme.

Det forklarede den 47-årige Cristian Niculescu i dag i retten i Lyngby, hvor han tilstod at have plyndret 66 ældre mennesker i samarbejde med den 27-årige landsmand Alexandru-Marian Bojila. Den 47-årige fik et udbytte på godt 1,1 million kr., mens den 27-årige fik godt 500.000 kr. ud af tyverierne.

Retten i Lyngby har netop afsagt dom i sagen, hvor rumænerne lagde alle kortene på bordet. Cristian Niculescu blev idømt tre et halvt års fængsel, mens Alexandru-Marian Bojila fik to år og tre måneders fængsel. Begge udvises af Danmark for bestandigt. Niculescu tog betænkningstid, mens Bojila modtog dommen.

Senioranklager Kenn Jørgensen begærede fem års fængsel til Cristian Niculescu og tre år til Alexandru-Marian Bojila.

Retten lagde vægt på de mange forhold og de store beløb, og at det var ældre mennesker, der blev forulempet.

Ludoman
Alexandru Bojila skulle bruge sin del af udbyttet på at finansiere sin ludomani: – Men jeg tabte flere penge end jeg fik. Jeg følte mig tvunget til at begå tyverier. Jeg lånte penge af underlige mennesker til en høj rente, som jeg var tvunget til at betale tilbage, sagde Bojila i retten. Han mener, at han har tabt flere millioner kr. på casino.

Se også: Tricktyve tilstår: Plyndrede 66 ældre ofre

Begge rumænere beklagede, hvad der var sket. Cristian Niculescu fortalte, at han taler ni sprog. Efter at være blevet uddannet ingeniør på universitetet i Bukarest, arbejdede han som kok i Paris.

Han flyttede hjem til Rumænien, hvor han åbnede en restaurant med en million-omsætning og investerede i ejendomme.

Ruineret af finanskrisen
Men ifølge rumænerens forklaring tabte han det meste under finanskrisen. Så for at hjælpe sine to sønner, tog han til Danmark for at stjæle. Hans tre døtre går det meget bedre for. To af dem læser jura, den tredje går i gymnasiet.

http://ekstrabladet.dk/112/stjal-i-danmark-for-at-hjaelpe-sin-kraeftsyge-soen-her-er-dommen-over-rumaenske-tricktyve/6718375

Lasă un răspuns