„Românii zilei” Trei români condamnati în Danemarca la Aars pentru furt de metale in valoare de 360.000 kroner. Vor fi expulzati si au interdictie 6 ani

0
574

Gemte bytte for hundredtusinder i skov  Tre rumænere udvist efter at have stjålet metalvarer for 360.000 kroner

AARS: Tirsdag eftermiddag blev tre rumænske mænd dømt for i slutningen af juni at have stjålet metalvarer fra en virksomhed i Aars til en værdi af 360.000 kroner.

  • Dommen lød på fire måneders ubetinget fængsel, og de tre mænd blev udvist med indrejseforbud i seks år, fortæller anklager Emil Eric Stenbygaard.

Efter indbruddet i juni så vidner de tre mænd begrave byttet i en skov i nærheden af Aars. Vidnerne kontaktede politiet, som kom og fjernede byttet, satte overvågning op på stedet, og ventede på, at gerningsmændene skulle komme tilbage.

Fældet af overvågning

Overvågningsbillederne viste kort efter en bil med de tre dømte rumænske mænd komme til stedet, hvor byttet var blevet begravet. Det fik Nordjyllands Politi til at rykke ud og anholde mændene på vej til motorvejen.

I bilen fandt politiet en pladesaks, der var blevet brugt under indbruddet, og det var sammen med overvågningsbillederne fra byttestedet i skoven nok til at få dem dømt for indbruddet, oplyser Emil Eric Stenbygaard.

De tre mænd modtog dommen.

http://nordjyske.dk/nyheder/vesthimmerland/gemte-bytte-for-hundredtusinder-i-skov/8b47269e-b301-4f1c-894d-16b8dd41f30c/13/1540

Lasă un răspuns