„Românii zilel” Trei români surprinsi în timp ce spargeau o vila la Hvidovre. Dupa o scurta lupta unul a fost retinut chiar de propietar pîna la venirea politiei

0
345

Glostrup Ret har netop varetægtsfængslet en 26-årig rumænsk statsborger i fire uger for indbrud, vold og overtrædelse af indrejseforbud efter en borger pågreb ham midt i et villaindbrud i Hvidovre torsdag aften.

indbrudstyve-anholdt-gilleleje-24092011-1-460x258

Det gik ikke helt efter planen, da tyve brød ind i en villa på Hellbergsvej i Hvidovre ved 19-tiden torsdag.

Midt under det hele kom familien nemlig hjem og overraskede tre tyveknægte på fersk gerning. To af dem tog benene på nakken, mens husets ejer pågreb den tredje i en civil anholdelse. Den ubudne gæst satte sig til modværge men blev fastholdt til en politipatrulje nåede frem.

Der viste sig at være tale om en 26-årig rumænsk statsborger med indrejseforbud til 2018 efter en dom for indbrud i 2012.

Husejeren måtte en tur på skadestuen med mindre skader.

Den 26-årige blev fredag kl. 13.15 fremstillet i et grundlovsforhør sigtet for indbrud og vold mod husejeren samt for overtrædelse af sit indrejseforbud.

Glostrup Ret varetægtsfængslede ham i fire uger.

 

http://www.mynewsdesk.com/dk/vestegnenspoliti/pressreleases/faengslet-for-indbrud-vold-og-ulovligt-ophold-i-danmark-1070459?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=Subscription&utm_content=current_news

Lasă un răspuns