Romanilor le-au fost oferite 5000 de coroane daca pleaca acasa….

0
455

De sultestrejkende rumænere i Frederikshavn har mandag fået tilbudt 5000 kroner fra Noreco, efter at 3F har kigget på sagen.

3F og Noreco er nu blevet enige om en aftale for de rumænere, som har belejret Hotel 1987 i Frederikshavn og som er gået i sultestrejke.

De 41 rumænerne, som har været ansat under Noreco’s vikartjeneste, mener, at de har 15.000 kroner til gode.Det fik 3F til mandag at undersøge sagen hos Noreco, og det har efter 3Fs gennemgang af hver sag vist sig, at rumænerne kun har 1100 kroner til gode. Hvis rumænerne takker ja til tilbuddet kører en bus dem tilbage Rumænien snarest, men ifølge 3F er det langt fra sikkert, at alle rumænere stiger om bord.

Direktør Karl Otto Nielsen fra Noreco afviser da også blankt, at der er tale om så store beløb i tilgodehavende, som rumænerne kræver.

Dagens forhandlinger endte med, at rumænerne sagde nej til et tilbud om 1500 kroner.

Det betyder, at rumænerne fortsætter deres aktion. De har fået lov at blive på hotellet i Frederikshavn én nat mere, men hvad der skal ske herefter er uvist.

Efter nye forhandlinger med Noreco er rumænerne tidligt mandag aften blevet tilbudt 5000 kroner. Det vides ikke hvordan de forholder sig til det nye tilbud…. Nordjyske

Lasă un răspuns