Românul Gratian C. este dezamagit de Danemarca. Încearca de 5 ani din rasputeri sa se integreze dar este umilit de sefi si privit cu rasism si prejudecata de colegi

0
149

Skuffet rumæner: Ydmyget allerede den første dag i praktikken. Gratian prøver at integrere sig, men synes ikke det er så nemt. Faktisk føler han, at han bliver ydmyget. Læs hvorfor. „

Jeg kommer fra Rumænien. Jeg kom til Danmark fordi i vores land, er det fattigdom og jeg var uden alternativ. Jeg håber at starte et ny liv og opbygge en fremtid og have et bedre liv (familie børn som alle)” skriver Gratian til Ekstra Bladet.

God dag! Jeg hedder Gratian. Jeg er 29 år gammel og jeg er udlænding, fra Rumænien.  Jeg har allerede 5 år i Danmark og jeg var på integrations- og sprogskole, som alle de andre udlændinge.

Startede med at gøre rent
Sådan indleder Gratian et opråb til det danske arbejdsmarked og de mennesker, der er ansvarlige for at integrere indvandrere. For Gratian synes ikke, at han er blevet behandlet særlig godt – og derfor vil han gerne have, at så mange som muligt læser dette brev.

Hvis du har et bud på, hvor Gratian kan få et arbejde, kan du sende en mail her. Hans brev fortsætter nemlig således:

  • Jeg startede med at arbejde i rengøring, fordi jeg var ufaglært, men efter sprogskolen på Nørrebro tog jeg et vagtkursus, og jeg håbede at menneskene fra Min Akasse vil hjælpe mig at finde noget arbejde.

Med i a-kassen i 4,5 år
– Jeg har været medlem af min Akasse ca 4.5 år, men ud over rådgivning, hjælper de mennesker mig med ingenting.

–  Derfor fik jeg kontakt med et jobkonsulent, som sagde, at de kunne hjælpe mig med at kommer i kontakt med et vagtfirma og starte et 4 ugers praktik. Og den praktik begyndte så hos Securitas i Glostrup fra den 01.05.2017.

mai mult la : ekstrabladet.dk/nationen/skuffet-rumaener-ydmyget-allerede-den-foerste-dag-i-praktikken/6652379

Lasă un răspuns