„Românul zilei” Roman arestat în Germania. Avea duba plina cu biciclete noi furate în Danemarca. A fost livrat autoritatilor daneze

0
544

Rumænsk cykeltyv varetægtsfængslet.Rumæner knaldet med et læs stjålne danske cykler ved østrigsk grænse

En rumænsk mand, der blev anholdt i Sydtyskland med bilen fuld af stjålne danske cykler, er tirsdag blevet varetægtsfængslet fire uger.

bicycle-thief-300x228

Sydjyllands Politi har nu afhørt den rumænske mand, der blev stoppet ved grænsen mellem Tyskland og Østrig med sin bil fuld af stjålne danske cykler.

Den 28-årige rumæner er tirsdag blevet varetægtsfængslet i fire uger efter et grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg, og han kærede ikke fængslingen til landsretten, oplyser Sydjyllands Politi.

Manden var helt nået til Passau ved den tysk-østrigske grænse med et parti cykler stjålet i Nordjylland. Men ved grænsen stod tysk politi klar og anholdt manden, som efterfølgende blev udleveret til Danmark.

Tyveriet fandt sted natten mellem 22. og 23. januar, hvor et større antal dyre mountainbikes blev stjålet ved et indbrud i en cykelforretning i Nørresundby. Men allerede 24. januar blev cyklerne fundet af tysk politi, da man kontrollerede den unge rumæners bil.

Manden blev anholdt og udleveret til Udlændingekontrolafdelingen i Padborg. Han er nu sigtet for tyveri og hæleri, har Syd- og Sønderjyllands Politi oplyst i en pressemeddelelse.

Politiet mener, at der kan være medgerningsmænd på fri fod, så tirsdagens grundlovsforhør blev holdt bag lukkede døre.

surse :

   Rumæner knaldet med et læs stjålne danske cykler ved …


 Rumænsk cykeltyv varetægtsfængslet – Nationalt | www.b.dk

Lasă un răspuns