„Românul zilei” Român arestat la mall-ul din Lyngby. Furase din mai multe magazine

0
681

Rumæner taget som butikstyv

Mandag eftermiddag kl. 15.38 blev politiet tilkaldt af en forretning i Lyngby Storcenter, hvor man havde tilbageholdt en butikstyv på stedet.

Lyngby Storcenter

Tyven var blevet afsløret efter at have stjålet fra flere forretninger, og nu holdt personale tyven tilbage på stedet i en civil anholdelse.

En politipatrulje kørte til stedet, hvor de overtog anholdelsen af en 23 årig rumænsk mand, der blev taget med på stationen.

Fakta om civil anholdelse:
Alle borgere kan foretage en civil anholdelse, når man overværer en kriminel handling – blot skal man huske på ikke at anvende nogen form for vold mod den man anholder. Det er således ikke lovligt at slå på en anholdt, men denne må godt fastholdes så hverken den man har anholdt eller en selv lider unødig overlast.

Det frarådes dog generelt af politiet at begive sig ud i nogen form for slagsmål, der skal ikke meget til før en borger selv kan ende med en voldssigtelse fordi der er gået over stregen.

Det er fuldt lovligt feks. at anholde en indbrudstyv i sit eget eller naboens hus, en person som man har set stjæle fra biler eller en person som feks. har udøvet vold på åben gade.

Det er derimod ikke lovligt at visitere en civilt anholdt person, det er alene politiet der må visitere.

Lasă un răspuns